Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2548
Название: Optimization of solid-liquid extraction of phenolic antioxidants from defatted grape seed cake
Авторы: Лабазов, Максим Ігоревич
Губський, Сергій Михайлович
Ключевые слова: grape seed
antioxidant activity
water
extraction
Дата публикации: 2018
Издательство: ХПІ
Библиографическое описание: Labazov M.I., Gubsky S.M. Optimization of solid-liquid extraction of phenolic antioxidants from defatted grape seed cake, ХІІ International scientific conference grade and PhD students (17–20 april 2018 ): material conference, V. 3, Kharkiv, NTU "ChPI", 2018, с. 66-67.
Краткий осмотр (реферат): The objective of this study was to conduct an assessment of optimal conditions of the total antioxidant capacity (TAC) and the total phenolic content (TPC) of defatted grape seed cake powder (Oleovita™, Orion, Ukraine) by liquid-solid extraction. The extraction was carried out by using water as solvent. The powder was made from fresh grape seeds of unfermented garbage in the process of cold pressing. In the experiment, the seeds of mixture in four varieties of grapes were used in equal proportions by weight, grown in the southern regions of Ukraine and the Republic of Moldova.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2548
ISBN: 978-617-05-0267-4
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2018_04_ХПИ.pdf455,34 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.