Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2570
Название: Optimization of polyphenolic compound extraction from defatted grape seed cake by conventional and nonconventional methods
Авторы: Лабазов, Максим Ігоревич
Губський, Сергій Михайлович
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Ключевые слова: extraction
grape seed
Дата публикации: 2018
Издательство: NUChT
Библиографическое описание: LabazoOptimization of polyphenolic compound extraction from defatted grape seed cake by conventional and nonconventional methods, 84 International scientific conference of young scientist and students "Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution", April 23-24, 2018. Book of abstract,Part 2, NUFT, Kyiv, P.509.
Краткий осмотр (реферат): The research was carried out to determine the optimal conditions of polyphenolic compounds extraction from defatted grape seed cake to obtain extracts with the maximum antioxidant activity.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2570
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2018_04_НУХТ_2.pdf444,99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.