Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2574
Title: Менеджмент галузевий. Метод. вказ. до проведення практ. занят. для студ. ден. та заоч. форм навч. напр. підгот. 6.030601 "Менеджмент"
Authors: Борисова, Оксана Василівна
Буданова, Ольга Станіславівна
Ткаченко, Ольга Петрівна
Keywords: менеджмент
підприємства
готельно-ресторанний бізнес
менеджмент галузевий
стратегічне управління
управління підприємствами
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Менеджмент галузевий: метод. вказ. до проведення практ. занят. для студ. ден. та заоч. форм навч. напр. підгот. 6.030601 "Менеджмент" / уклад.: О.В. Борисова, О.С. Буданов, О.П. Ткаченко; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2013. – 59 с.
Abstract: Метою викладення дисципліни є формування у студ. системи спец. знань у сфері менеджменту підприємств галузі і набуття практичний навичок проектування та удосконалення систем управління на підприємствах ресторанного, готельного господарства, туризму та торгівлі. Предметом вивчення дисципліни "Менеджмент галузевий" є система та процес управління підприємствами галузі у ринкових умовах.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2574
Appears in Collections:Навчально-методичні видання (КМЗДТ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
л+zed_1.pdf432,76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.