Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2601
Title: | Основи кулінарної майстерності. Методичні вказівки для самостійної роботи та тематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання |
Authors: | Бреславець, Тетяна Віталіївна Журавльов, Сергій Володимирович Старчаєнко, Олена Тимофіївна Терещенко, Любов Василівна |
Keywords: | кулінарія приготування їжі ресторанне господарство технологія харчових виробництв методичні вказівки контрольні роботи |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Основи кулінарної майстерності: метод. вказ. для самост. роботи та тематика контр. робіт для студ. заоч. форми навч. напр. підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" / уклад: Т.В. Бреславець, С.В. Журавльов, О.Т. Старчаєнко, Л.В. Терещенко; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2011. – 21 с. |
Abstract: | Контрольна робота містить питання щодо основних розділів дисципліни: технологічні принципи виробництва кулінарної продукції, прогресивні технології виробництва напівфабрикатів кулінарних виробів і страв, а також борошняних кондитерських виробів, контроль якості продукції. |
URI: | http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2601 |
Appears in Collections: | Навчально-методичні видання (КТХ) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.