Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2601
Title: Основи кулінарної майстерності. Методичні вказівки для самостійної роботи та тематика контрольних робіт для студентів заочної форми навчання
Authors: Бреславець, Тетяна Віталіївна
Журавльов, Сергій Володимирович
Старчаєнко, Олена Тимофіївна
Терещенко, Любов Василівна
Keywords: кулінарія
приготування їжі
ресторанне господарство
технологія харчових виробництв
методичні вказівки
контрольні роботи
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Основи кулінарної майстерності: метод. вказ. для самост. роботи та тематика контр. робіт для студ. заоч. форми навч. напр. підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" / уклад: Т.В. Бреславець, С.В. Журавльов, О.Т. Старчаєнко, Л.В. Терещенко; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2011. – 21 с.
Abstract: Контрольна робота містить питання щодо основних розділів дисципліни: технологічні принципи виробництва кулінарної продукції, прогресивні технології виробництва напівфабрикатів кулінарних виробів і страв, а також борошняних кондитерських виробів, контроль якості продукції.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2601
Appears in Collections:Навчально-методичні видання (КТХ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
+th_3.pdf361,73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.