Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2633
Title: Організація та виконання дипломної кваліфікаційної роботи. Методичні вказівки для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітнього ступеня бакалавр(спеціалізація «Технології харчових продуктів тваринного походження»)
Authors: Дроменко, Олена Борисівна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Скуріхіна, Людмила Андрониківна
Keywords: бакалавр
дипломне проектування
організація
оформлення
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Організація та виконання дипломної кваліфікаційної роботи: методичні вказівки для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології" (спеціалізація "Технології харчових продуктів тваринного походження") / уклад.:Л.А. Скуріхіна, О.Б. Дроменко, Н.В. Камсуліна; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2018. – 55 с.
Abstract: Призначення даної методичної розробки - надання студентам допомоги у виконанні, підготовці до захисту і захисту дипломних кваліфікаційних робіт бакалавра, які виконуються на кафедрі технології м'яса. Методичні вказівки розроблені для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології" спеціалізації "Технології харчових продуктів тваринного походження" денної та заочної форми навчання.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2633
Appears in Collections:Навчально-методичні видання кафедри технології м'яса

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МР_ДП_Бакалавр_Мясо.pdf468,08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.