Автореферати 2018 р. Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 16 of 16
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Методологія інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарстваДавидова, Оксана Юріївна
2018Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з використанням плодово-овочевих кріодобавокШматченко, Наталя Василівна
2018Формування конкурентної стратегії підприємств ресторанного господарстваКалєнік, Ксенія Володимирівна
2018Корпоративний контроль в системі управління господарськими товариствамиСердюков, Костянтин Георгійович
2018Удосконалення технології діабетичних хлібобулочних виробів, збагачених функціональними інгредієнтамиШевченко, Анастасія Олександрівна
2018Технологія маршмелоу з використанням солюбілізованих речовин і рослинних добавок антоціанової природиПілюгіна, Інна Сергіївна
2018Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом реалізації потенціалу лактокальціюГринченко, Наталя Геннадіївна
2018Наукове обгрунтування технологій напівфабрикатів оліє-жирових капсульованих для кулінарної та кондитерської продукціїТищенко, Ольга Павлівна
2018Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованогоЛісовська, Тетяна Олегівна
2018Наукове обгрунтування та розроблення комплексної технології фруктанів і дієтичних добавок на основі рослинної сировиниГрушецький, Роман Іванович
2018Методологія та організація формування інтегрованої звітностіНестеренко, Оксана Олександрівна
2018Розвиток наукових основ гідродинамічного диспергування молочних емульсійСамойчук, Кирило Олегович
2018Технологія напівфабрикатів з сиру кисломолочного на основі молока з регульованим складом сольової системиТютюкова, Дар'я Олександрівна
2018Управлінський облік витрат операційної діяльності підприємств готельно-ресторанного комплексуВолковська, Яна Віталіївна
2018Науково-теоретичні основи процесу різання харчових продуктів водополімерним струменем та розробка обладнання для його реалізаціїПогребняк, Андрій Володимирович
2018Технологія виробів м'ясних посічених з використанням термостабільної пружної емульсії на основі натрію альгінатуНечепуренко, Кристина Борисівна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 16 of 16