Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2712
Title: Дослідження орієнтацій та принципів задоволення потреб споживачів на прикладі національного ресторану
Authors: Варипаєв, Олексій Михайлович
Варипаєва, Людмила Миронівна
Keywords: дослідження
ресторанний бізнес
національна кухня
потреби споживачів
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Варипаєв О. М. Дослідження орієнтацій та принципів задоволення потреб споживачів на прикладі національного ресторану / О.М. Варипаєв, Л.М. Варипаєва // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. У 2-х ч. Ч.2. – 2013. – Вип.1 (17). – С.166-170.
Series/Report no.: Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг;Вип. 1(17)
Abstract: Розглянуто проблеми розвитку сфери ресторанного бізнесу в Україні на прикладі ресторану національної кухні. Запропоновано стратегію дослідження основних принципів задоволення потреб споживачів. Виявлено й показано чинники, що визначають соціальне, символичне й статусне значення їжі та її споживання.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2712
Appears in Collections:Вип. 17. Ч.2. - 2013 (ек.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
26 ек.pdf163,39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.