Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2786
Название: Дослідження впливу декальцифікації молока знежиреного на фізико-хімічні властивості
Авторы: Гринченко, Наталія Геннадіївна
Тютюкова, Дар’я Олександрівна
Ключевые слова: знежирене молоко
сир
мікроструктура
структурно-механічні властивості
фізико-хімічні показники
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Гринченко Н.Г. Дослідження впливу декальцифікації молока знежиреного на фізико-хімічні властивості / Н.Г. Гринченко, Д.О. Тютюкова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр./ відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ,– Вип. 1(27). – С. 31-43.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(27)
Краткий осмотр (реферат): Досліджено вплив декальцифікації молока знежиреного на фізико-хімічні показники сиру кисломолочного: масову частку вологи, білків та мінеральних речовин, структурно-механічні показники та стан вологи. Висвітлено роль кальцію у формуванні показників якості сиру кисломолочного. Показано, що процес декальцифікації приводить до підвищення масової частки вологи, зменшення масової частки білка та мінеральних речовин. Виявлено позитивний вплив декальцифікації на структурно-механічні показники та стан вологи сиру кисломолочного. Методом електронної мікроскопії підтверджено роль кальцію у формуванні структурних організацій казеїнових міцел.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2786
Располагается в коллекциях:Вип. 27. - 2018 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
_31-43_ Н.Г. Гринченко, Д.О. Тютюкова.pdf476,11 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.