Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2787
Название: Інтенсифікація процесу ультрафільтрації знежиреного молока
Авторы: Дейниченко, Григорій Вікторович
Гузенко, Василь Володимирович
Мельник, Ольга Євгенівна
Шеїна, Аліна Володимирівна
Ключевые слова: знежирене молоко
мембрана
процес ультрафільтрації
розділення
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Інтенсифікація процесу ультрафільтрації знежиреного молока / Г.В. Дейниченко, В.В. Гузенко, О.Є. Мельник та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр./ відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 1(27). – С. 22-31.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(27)
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто питання про використання мембранних процесів під час обробки знежиреного молока ультрафільтрацією. Подано аналіз результатів теоретичних та експериментальних досліджень стосовно визначення технологічних характеристик ультрафільтраційних мембран під час ультрафільтрації знежиреного молока.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2787
Располагается в коллекциях:Вип. 27. - 2018 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
_22-31_ Г.В. Дейниченко, В.В. Гузенко, О.Є. Мельник, А.В. Шеїна.pdf285,95 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.