Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2788
Название: Розробка натуральних нанопродуктів із квасолі та пряних овочів для підприємств ресторанного бізнесу для здорового харчування
Другие названия: Development of natural nanoproducts from bean and spicy vegetables for restaurant business enterprises for healthy food
Авторы: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Котюк, Тетяна Валеріївна
Дудник, Eкатерина Валеріївна
Погарський, Олексій Сергійович
Лосєва, Світлана Михайлівна
Pavlyuk, Raisa
Pogarskaya, Viktoriya
Kotuyk, Тatyana
Dudnyk, Ekaterina
Pogarskiy, Aleksey
Loseva, Svitlana
Ключевые слова: дрібнодисперсне подрібнення
паротермічна обробка
активація
кріодобавки
механоактивація
механодеструкція
оздоровчі нанопродукти
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Розробка натуральних нанопродуктів із квасолі та пряних овочів для підприємств ресторанного бізнесу для здорового харчування = Development of natural nanoproducts from bean and spicy vegetables for restaurant business enterprises for healthy food / Р.Ю. Павлюк, В.В. Погарська, Т.В. Котюк та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр./ відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 1(27). – С. 7-21. – Англ.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(27)
Краткий осмотр (реферат): The work is devoted to the study of the influence of processes of steam-thermal treatment, fine-dispersid grinding. They are accompanied by processes of mechanodestruction, mechanoactivation, with the use of modern equipment for the preserration of bean protein molecules, their destruction, activation and transformation of bound amino acids into the free form and the development of a new generation of healthful nanoproducts on their basis, for enterprises of the restaurant business (soups- puree, sandwich spreads, snacks, protein pastes, fillings, sauces-dip, etc.) enriched with cryoadditives, from spicy vegetables. Вивчено вплив процесів паротермічної обробки, дрібнодисперсного подрібнення, що супроводжуються процесами механо-деструкції, механоактивації, із застосуванням сучасного обладнання на збереження молекул білка квасолі, їх деструкцію, активацію і трансформацію зв'язаних амінокислот у вільну форму та розроблено на їх основі нове покоління оздоровчих нанопродуктів, збагачених кріодобавками з пряних овочів для підприємств ресторанного бізнесу (супів-пюре, бутербродних намазок, закусок, білкових паст, начинок, соусів-дипів та ін.)
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2788
Располагается в коллекциях:Вип. 27. - 2018 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
_7-21_~1.PDF316,84 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.