Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2789
Title: Дослідження впливу технологічних параметрів отримання гелів на основі білків тваринного походження на їх структурно-механічні властивості
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Бідюк, Дмитро Олегович
Душенок, Дмитро Костянтинович
Keywords: тваринні білки
гель
гранична напруга зсуву
міцність гелю
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Перцевой Ф.В. Дослідження впливу технологічних параметрів отримання гелів на основі білків тваринного походження на їх структурно-механічні властивості / Ф.В. Перцевой, Д.О. Бідюк, Д.К. Душенок // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр./ відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 1(27). – С. 43-54.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(27)
Abstract: Наведено дані зі встановлення впливу технологічних параметрів - концентрації порошкоподібних білків зі свинячої шкіри (КАПремиум-95, Алма Текс 104/7 ПРОТГЕЛЬ) та волокнистого білка із яловичої шкіри (NOVAPRO), температури гідратації на міцність гелеподібних систем на їх основі. Визначено вплив температури гелів на їх граничну напругу зсуву.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2789
Appears in Collections:Вип. 27. - 2018 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
_43-54_ Ф.В. Перцевой, Д.О. Бідюк, Д.К. Душенок.pdf285,96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.