Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2790
Название: Визначення комплексу БАР хлорофіловмісних овочів та розробка нанотехнологій продуктів для здорового харчування
Авторы: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Михайлов, Валерій Михайлович
Погарський, Олексій Сергійович
Тельонков, Олександр Євгенович
Лосєва, Світлана Михайлівна
Ключевые слова: паротермічна обробка
комплекс БАР 
механоліз
оздоровчі нанопродукти
приховані форми хлорофілів
хлорофіловмісні овочі
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Визначення комплексу БАР хлорофіловмісних овочів та розробка нанотехнологій продуктів для здорового харчування / Р.Ю. Павлюк, В.В. Погарська, В.М. Михайлов та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр./ відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 1(27). – С. 55-78.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(27)
Краткий осмотр (реферат): Визначено комплекс БАР хлорофіловмісних овочів та розроблено оздоровчі нанопродукти з високим вмістом хлорофілу. Як інновацію використано комплексний вплив на сировину процесів паротермічної обробки та механолізу із застосуванням нового покоління обладнання для теплової обробки та дрібнодисперсного подрібнення. Установлено існування прихованих форм хлорофілів. Доведено, що застосування зазначених інновацій дозволяє додатково вилучити приховані форми хлорофілів (у 2-2,3 рази більше).
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2790
Располагается в коллекциях:Вип. 27. - 2018 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
_55-78~1.PDF326,18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.