Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2791
Title: Розробка рецептури напівкопченої ковбаси з м'яса пекінської качки
Authors: Божко, Наталія Володимирівна
Тищенко, Василь Іванович
Пасічний, Василь Миколайович
Вертелецька, Наталія
Keywords: м’ясомістка напівкопчена ковбаса
м’ясо пекінської качки
білковмісна сировина
функціонально-технологічні властивості
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Розробка рецептури напівкопченої ковбаси з м'яса пекінської качки / Н.В. Божко, В.І. Тищенко, В.М. Пасічний та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр./ відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, – 2018. – Вип. 1(27). – С. 112-122.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(27)
Abstract: У технології м'ясопродуктів перспективним напрямом досліджень є використання м'яса водоплавної птиці. Для розширення асортименту були розроблені рецептури м'ясомістких напівкопчених ковбас із м'ясом пекінської качки та білковмісною сировиною. Сполучення в рецептурах м'яса качки пекінської, серця свинячого, сухої молочної сироватки, соєвого гідратованого ізоляту та курячої шкурки дозволяє підвищити на 35,54-78,76% вологоутримуючу здатність, ВЗЗm на 5,03-14,7%, стійкість емульсії на 3,14-25,1% і емульгуючу здатність на 2,11-3,16% порівняно з контрольним зразком.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2791
Appears in Collections:Вип. 27. - 2018 (тех.)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.