Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2793
Title: Вплив видів бланшування яблук на процес зневоднення під час виробництва чипсів
Authors: Гусарова, Олена Віталіївна
Keywords: бланшування парою
зневоднення
бланшування в розчинах
яблучні чипси
конвективне зневоднення
коефіцієнт набухання
відновлюваність
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гусарова О.В. Вплив видів бланшування яблук на процес зневоднення під час виробництва чипсів / О.В. Гусарова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр./ відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 1(27). – С. 147-156.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(27)
Abstract: Викладено результати дослідження впливу різних видів бланшування яблук сорту Джонатан на кінетику зневоднення під час сушіння конвективним методом. Показано, що бланшовані парою яблука досягають кінцевого вологовмісту на 25-35% швидше, ніж за інших видів обробки. Розраховано коефіцієнт набухання та відновлюваність яблук для кожного виду бланшування. Показано, що яблука, бланшовані парою, мають найкращу відновлюваність - 86,5%. Проаналізовано вплив досліджених видів обробки на органолептичні характеристики сировини та чипсів.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2793
Appears in Collections:Вип. 27. - 2018 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ек._147-156_ Е.В. Гусарова.pdf288,12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.