Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2793
Название: Вплив видів бланшування яблук на процес зневоднення під час виробництва чипсів
Авторы: Гусарова, Олена Віталіївна
Ключевые слова: бланшування парою
зневоднення
бланшування в розчинах
яблучні чипси
конвективне зневоднення
коефіцієнт набухання
відновлюваність
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Гусарова О.В. Вплив видів бланшування яблук на процес зневоднення під час виробництва чипсів / О.В. Гусарова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр./ відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 1(27). – С. 147-156.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(27)
Краткий осмотр (реферат): Викладено результати дослідження впливу різних видів бланшування яблук сорту Джонатан на кінетику зневоднення під час сушіння конвективним методом. Показано, що бланшовані парою яблука досягають кінцевого вологовмісту на 25-35% швидше, ніж за інших видів обробки. Розраховано коефіцієнт набухання та відновлюваність яблук для кожного виду бланшування. Показано, що яблука, бланшовані парою, мають найкращу відновлюваність - 86,5%. Проаналізовано вплив досліджених видів обробки на органолептичні характеристики сировини та чипсів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2793
Располагается в коллекциях:Вип. 27. - 2018 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ек._147-156_ Е.В. Гусарова.pdf288,12 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.