Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2795
Название: Дослідження лізису клітин молочнокислих бактерій під дією протеолітичних ферментів
Авторы: Капустян, Антоніна Іванівна
Ключевые слова: лізис
протеази
молочнокислі бактерії
пептидоглікан
мурамилдипептид
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Капустян А.І. Дослідження лізису клітин молочнокислих бактерій під дією протеолітичних ферментів / А.І. Капустян // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр./ відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 1(27). – С. 168-178.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(27)
Краткий осмотр (реферат): Досліджено ферментативний лізис клітин Lactobacillus acidophilus за участю панкреатину, субтиліну та папаїну з метою отримання потужних імунотропних сполук - низькомолекулярних пептидів мурамилпептидного ряду. Ферментоліз досліджували, варіюючи співвідношення фермент : субстрат і його тривалість. Установлено, що максимальна кількість цільових пептидів утворюється за умов обробки біомаси папаїном (співвідношення фермент : субстрат становить 1:250, тривалість ферментолізу - 120 хв).
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2795
Располагается в коллекциях:Вип. 27. - 2018 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ек_168-178_ А.І. Капустян.pdf275,54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.