Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2797
Название: Інноваційні технології оздоровчих соусів-дресингів із використанням кріодобавок із пряних овочів без синтетичних компонентів
Авторы: Погарська, Вікторія Вадимівна
Павлюк, Раїса Юріївна
Дудник, Eкатерина Валеріївна
Котюк, Тетяна Валеріївна
Погарський, Олексій Сергійович
Ключевые слова: функціональні продукти
оздоровче харчування
соуси-дресинги
сколотини
кріопюре
пряні овочі
інноваційна кріотехнологія
нанодобавки
ресторанний бізнес
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Інноваційні технології оздоровчих соусів-дресингів із використанням кріодобавок із пряних овочів без синтетичних компонентів / В.В. Погарська, Р.Ю. Павлюк, К.В. Дудник та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр./ відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 1(27). – С. 134-147.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(27)
Краткий осмотр (реферат): Розроблено технології натуральних функціональних продуктів для оздоровчого харчування - соусів-дресингів на основі сколотин із додаванням дрібнодисперсного кріопюре з пряних овочів (коренів селери, імбиру, хрону та часнику), розроблених за інноваційною кріотехнологією, яка дозволяє отримати натуральні рослинні нанодобавки з пряних овочів, що відрізняються високим вмістом БАР у легкозасвоюваній формі (у 1,7-3,2 разу більше, ніж у свіжій сировині), рекомендовані для використання на підприємствах ресторанного бізнесу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2797
Располагается в коллекциях:Вип. 27. - 2018 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ек._134-1~1.PDF260,2 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.