Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2798
Название: Нове слово про вплив паротермічної та кріообробки і механолізу на біополімери та бар плодів та овочів під час отримання оздоровчих нанопродуктів
Авторы: Погарська, Вікторія Вадимівна
Павлюк, Раїса Юріївна
Какадій, Юлія Петрівна
Погарський, Олексій Сергійович
Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна
Тельонков, Олександр Євгенович
Ключевые слова: неферментативний каталіз
механоліз
паротермічна обробка
кріообробка
нанокомплекси гетерополісахаридів
пектинові речовини
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Нове слово про вплив паротермічної та кріообробки і механолізу на біополімери та бар плодів та овочів під час отримання оздоровчих нанопродуктів / В.В. Погарська, Р.Ю. Павлюк, Ю.П. Какадій та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. : зб. наук. пр./ відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 1(27). – С. 78-96.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(27)
Краткий осмотр (реферат): Вивчено вплив процесів паротермічної кріообробки та механолізу під час дрібнодисперсного подрібнення на біополімери та біологічно активні речовини (БАР) плодів і овочів під час отримання оздоровчих нанопродуктів. Установлено, що під впливом зазначених процесів відбувається активація пектинових речовин, більш повне вилучення із сировини (у 4,5-7,3 разу) із прихованої форми і трансформація в розчинну форму. Розкрито механізм цих процесів, розроблено рекомендації зі створення оздоровчих нанопродуктів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2798
Располагается в коллекциях:Вип. 27. - 2018 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ек._78-96~1.PDF313,99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.