Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2798
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогарська, Вікторія Вадимівна-
dc.contributor.authorПавлюк, Раїса Юріївна-
dc.contributor.authorКакадій, Юлія Петрівна-
dc.contributor.authorПогарський, Олексій Сергійович-
dc.contributor.authorСтуконоженко, Тетяна Анатоліївна-
dc.contributor.authorТельонков, Олександр Євгенович-
dc.date.accessioned2018-07-17T10:44:27Z-
dc.date.available2018-07-17T10:44:27Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationНове слово про вплив паротермічної та кріообробки і механолізу на біополімери та бар плодів та овочів під час отримання оздоровчих нанопродуктів / В.В. Погарська, Р.Ю. Павлюк, Ю.П. Какадій та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. : зб. наук. пр./ відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 1(27). – С. 78-96.ru_RU
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2798-
dc.description.abstractВивчено вплив процесів паротермічної кріообробки та механолізу під час дрібнодисперсного подрібнення на біополімери та біологічно активні речовини (БАР) плодів і овочів під час отримання оздоровчих нанопродуктів. Установлено, що під впливом зазначених процесів відбувається активація пектинових речовин, більш повне вилучення із сировини (у 4,5-7,3 разу) із прихованої форми і трансформація в розчинну форму. Розкрито механізм цих процесів, розроблено рекомендації зі створення оздоровчих нанопродуктів.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(27)-
dc.subjectнеферментативний каталізru_RU
dc.subjectмеханолізru_RU
dc.subjectпаротермічна обробкаru_RU
dc.subjectкріообробкаru_RU
dc.subjectнанокомплекси гетерополісахаридівru_RU
dc.subjectпектинові речовиниru_RU
dc.titleНове слово про вплив паротермічної та кріообробки і механолізу на біополімери та бар плодів та овочів під час отримання оздоровчих нанопродуктівru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 27. - 2018 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ек._78-96~1.PDF313,99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.