Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2799
Title: Створення ресурсозберігального обладнання для мембранної обробки харчових рідин
Authors: Дейниченко, Григорій Вікторович
Гузенко, Василь Володимирович
Мазняк, Захар Олександрович
Удовенко, Олег Олександрович
Омельченко, Олександр Володимирович
Keywords: харчова рідина
процес
мембранна обробка
обладнання
ультразвук
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Створення ресурсозберігального обладнання для мембранної обробки харчових рідин / Г.В. Дейниченко, В.В. Гузенко, З.О. Мазняк та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр./ відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 1(27). – С. 189-197.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(27)
Abstract: Обґрунтовано новий підхід до питання технічного оснащення процесу мембранної обробки харчових рідин. Подано результати патентного пошуку існуючого мембранного обладнання для проведення мембранного концент-рування й очищення харчових рідин, описано його недоліки. Розроблено нову конструкцію промислового обладнання для мембранної обробки різних видів харчових рідин. Описано будову розробленого мембранного обладнання і його принцип роботи.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2799
Appears in Collections:Вип. 27. - 2018 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
_189-1~1.PDF262,79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.