Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2799
Название: Створення ресурсозберігального обладнання для мембранної обробки харчових рідин
Авторы: Дейниченко, Григорій Вікторович
Гузенко, Василь Володимирович
Мазняк, Захар Олександрович
Удовенко, Олег Олександрович
Омельченко, Олександр Володимирович
Ключевые слова: харчова рідина
процес
мембранна обробка
обладнання
ультразвук
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Створення ресурсозберігального обладнання для мембранної обробки харчових рідин / Г.В. Дейниченко, В.В. Гузенко, З.О. Мазняк та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр./ відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 1(27). – С. 189-197.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(27)
Краткий осмотр (реферат): Обґрунтовано новий підхід до питання технічного оснащення процесу мембранної обробки харчових рідин. Подано результати патентного пошуку існуючого мембранного обладнання для проведення мембранного концент-рування й очищення харчових рідин, описано його недоліки. Розроблено нову конструкцію промислового обладнання для мембранної обробки різних видів харчових рідин. Описано будову розробленого мембранного обладнання і його принцип роботи.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2799
Располагается в коллекциях:Вип. 27. - 2018 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
_189-1~1.PDF262,79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.