Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2802
Название: Дослідження електричних показників і кінетики температури під час електроконтактної обробки напівфабрикатів
Авторы: Михайлов, Валерий Михайлович
Шевченко, Андрій Олександрович
Бабкіна, Ірина Володимирівна
Прасол, Світлана Володимирівна
Бабанов, Ігор Геннадійович
Ключевые слова: електроконтактне нагрівання
електричні показники
кінетика
напівфабрикат
теплова обробка
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дослідження електричних показників і кінетики температури під час електроконтактної обробки напівфабрикатів / В.М. Михайлов, А.О. Шевченко, І.В. Бабкіна та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр./ відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ,2018. – Вип. 1(27). – С. 179-189.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(27)
Краткий осмотр (реферат): Досліджено електричні показники та кінетику температури під час електроконтактної обробки напівфабрикатів. Установлено, що кінетика сили струму під час електроконтактної теплової обробки зразків, однакових за об'ємом і різних за складом, не однакова. Швидкість нагрівання залежить від складу зразка та його об'єму. Для інтенсифікації нагрівання необхідно регулювати електричні показники, тоді процес електроконтактного нагрівання може стати базовим для розробки комбінованих способів теплової обробки.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2802
Располагается в коллекциях:Вип. 27. - 2018 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
_179-1~1.PDF526,62 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.