Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2804
Title: Імітаційне моделювання температурної кінетики інфрачервоного жарення м'ясних напівфабрикатів
Authors: Потапов, Володимир Олексійович
Костенко, Станіслав Миколайович
Keywords: імітаційна модель
інфрачервоне жарення
кінетика температури
м’ясний напівфабрикат
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Потапов В.О. Імітаційне моделювання температурної кінетики інфрачервоного жарення м'ясних напівфабрикатів / В.О. Потапов, С.М. Костенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр./ відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 1(27). – С. 197-204.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(27)
Abstract: Проведено імітаційне моделювання кінетики температури м'ясних напівфабрикатів під час інфрачервоного жарення. Створена модель дозволяє визначати середню температуру внутрішніх шарів продукту відповідно до зміни типу м'ясної сировини та потужності випромінювача апарата.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2804
Appears in Collections:Вип. 27. - 2018 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
_197-204_ В.О. Потапов, С.М. Костенко.pdf390,97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.