Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2804
Название: Імітаційне моделювання температурної кінетики інфрачервоного жарення м'ясних напівфабрикатів
Авторы: Потапов, Володимир Олексійович
Костенко, Станіслав Миколайович
Ключевые слова: імітаційна модель
інфрачервоне жарення
кінетика температури
м’ясний напівфабрикат
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Потапов В.О. Імітаційне моделювання температурної кінетики інфрачервоного жарення м'ясних напівфабрикатів / В.О. Потапов, С.М. Костенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр./ відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 1(27). – С. 197-204.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(27)
Краткий осмотр (реферат): Проведено імітаційне моделювання кінетики температури м'ясних напівфабрикатів під час інфрачервоного жарення. Створена модель дозволяє визначати середню температуру внутрішніх шарів продукту відповідно до зміни типу м'ясної сировини та потужності випромінювача апарата.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2804
Располагается в коллекциях:Вип. 27. - 2018 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
_197-204_ В.О. Потапов, С.М. Костенко.pdf390,97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.