Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2805
Название: Методика дослідження якості нарізки овочевої сировини та визначення факторів впливу
Авторы: Шеїна, Аліна Володимирівна
Хорольський, Валентин Петрович
Ключевые слова: різання
показники якості
швидкість різання
товщина нарізання
овочі
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Шеїна А.В. Методика дослідження якості нарізки овочевої сировини та визначення факторів впливу / А.В. Шеїна, В.П. Хорольський // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр./ відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ,2018. – Вип. 1(27). – С. 243-254.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(27)
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто питання визначення якості нарізання рослинної сировини в овочерізальних машинах дискового типу. Розроблено методику оцінювання та обґрунтовано призначення показників якості. Досліджено вплив структури сировини, швидкості різання та товщини нарізаня на показники якості За результатами досліджень надано рекомендації з проектування та експлуатації овочерізального устаткування.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2805
Располагается в коллекциях:Вип. 27. - 2018 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
_243-254_ А.В. Шеїна, В.П. Хорольський.pdf305,47 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.