Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2805
Title: Методика дослідження якості нарізки овочевої сировини та визначення факторів впливу
Authors: Шеїна, Аліна Володимирівна
Хорольський, Валентин Петрович
Keywords: різання
показники якості
швидкість різання
товщина нарізання
овочі
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Шеїна А.В. Методика дослідження якості нарізки овочевої сировини та визначення факторів впливу / А.В. Шеїна, В.П. Хорольський // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр./ відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ,2018. – Вип. 1(27). – С. 243-254.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(27)
Abstract: Розглянуто питання визначення якості нарізання рослинної сировини в овочерізальних машинах дискового типу. Розроблено методику оцінювання та обґрунтовано призначення показників якості. Досліджено вплив структури сировини, швидкості різання та товщини нарізаня на показники якості За результатами досліджень надано рекомендації з проектування та експлуатації овочерізального устаткування.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2805
Appears in Collections:Вип. 27. - 2018 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
_243-254_ А.В. Шеїна, В.П. Хорольський.pdf305,47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.