Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2806
Название: Дієтична добавка "Інулін з момордикою харантія"
Авторы: Грушецький, Роман Іванович
Гриненко, Ірина Григорівна
Хомічак, Любомир Миколайович
Ключевые слова: дієтична добавка
інулін
момордика харантія
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Грушецький Р.І. Дієтична добавка "Інулін з момордикою харантія" / Р.І. Грушецький, І.Г. Гриненко, Л.М. Хомічак // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр./ відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 1(27). – С. 325-332.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(27)
Краткий осмотр (реферат): Обґрунтовано доцільність використання момордики харантія та високомолекулярного інуліну як складових дієтичних добавок, які можуть використовуватися під час лікування цукрового діабету, серцево-судинних, онкологічних та вірусних захворювань. Досліджено амінокислотний склад плодів і листя момордики харантія, розроблено принципову технологічну схему одержання дієтичної добавки, до складу якої входять інулін і момордика.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2806
Располагается в коллекциях:Вип. 27. - 2018 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
_325-332_ Р.І. Грушецький, І.Г. Гриненко, Л.М. Хомічак.pdf222,22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.