Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2807
Title: Підвищення хлібопекарської якості пшеничного борошна
Authors: Жигунов, Дмитро Олександрович
Ковальова, Василина Петрівна
Keywords: пшеничне борошно
якість клейковини
ферментні препарати
амілолітична активність
α-амілаза
геміцелюлаза
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Жигунов Д.О. Підвищення хлібопекарської якості пшеничного борошна / Д.О. Жигунов, В.П. Ковальова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр./ відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 1(27). – С. 280-291.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(27)
Abstract: Обґрунтовано необхідність коригування хлібопекарського українського борошна із заниженою ферментативною активністю шляхом внесення ферментних препаратів направленої дії. На основі літературних джерел визначено низку виробників ферментів, що існують на українському ринку та використовуються в хлібопекарському виробництві. Проведено дослідження впливу розробленого комплекса ферментних препаратів німецького, датського й турецького виробників. Установлено, що всі ферментні препарати збільшують об'єм хліба, найбільший вплив мають ферментні препарати німецького й датського виробників, об'єм хліба збільшується в 1,5-1,6 разу.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2807
Appears in Collections:Вип. 27. - 2018 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
_280-291_ Д.О. Жигунов, В.П. Ковальова.pdf244,62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.