Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2807
Название: Підвищення хлібопекарської якості пшеничного борошна
Авторы: Жигунов, Дмитро Олександрович
Ковальова, Василина Петрівна
Ключевые слова: пшеничне борошно
якість клейковини
ферментні препарати
амілолітична активність
α-амілаза
геміцелюлаза
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Жигунов Д.О. Підвищення хлібопекарської якості пшеничного борошна / Д.О. Жигунов, В.П. Ковальова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр./ відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 1(27). – С. 280-291.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(27)
Краткий осмотр (реферат): Обґрунтовано необхідність коригування хлібопекарського українського борошна із заниженою ферментативною активністю шляхом внесення ферментних препаратів направленої дії. На основі літературних джерел визначено низку виробників ферментів, що існують на українському ринку та використовуються в хлібопекарському виробництві. Проведено дослідження впливу розробленого комплекса ферментних препаратів німецького, датського й турецького виробників. Установлено, що всі ферментні препарати збільшують об'єм хліба, найбільший вплив мають ферментні препарати німецького й датського виробників, об'єм хліба збільшується в 1,5-1,6 разу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2807
Располагается в коллекциях:Вип. 27. - 2018 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
_280-291_ Д.О. Жигунов, В.П. Ковальова.pdf244,62 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.