Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2808
Название: Дослідження якості бісквітного торта "Шарм" підвищеної біологічної цінності .
Авторы: Корзун, Виталий Наумович
Антонюк, Ірина Юріївна
Ключевые слова: бісквітний напівфабрикат
пюре моркви
курага
порошок цистозіри
крем сметанний
горіхи
мікронутрієнти
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Корзун В.Н. Дослідження якості бісквітного торта "Шарм" підвищеної біологічної цінності / В.Н. Корзун, І.Ю. Антонюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр./ відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 1(27). – С. 292-303.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(27)
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто можливість використання пюре моркви та кураги під час виробництва бісквітного напівфабрикату, а також використання порошку цистозіри під час виробництва сметанного крему з горіхами для збагачення готового виробу, а саме бісквітного торту, мінеральними речовинами, вітамінами, харчовими волокнами та каротиноїдами. На основі результатів органолептичних і фізико-хімічних досліджень розроблено технологічну схему бісквітного торту підвищеної біологічної цінності. Доведено доцільність використання розробленого бісквітного торту, а також розроблених напівфабрикатів у харчуванні дорослих і дітей із метою профілактики дефіциту есенціальних мікронутрієнтів, особливо йоду та селену.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2808
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 27. - 2018 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
_292-303_ В.Н. Корзун, І.Ю. Антонюк.pdf274,53 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.