Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2809
Название: Вплив умов зберігання на зміну показників якості нових сортів льону .
Авторы: Овсянникова, Людмила Костянтинівна
Валевська, Людмила Олександрівна
Грищук, Юлія Вікторівна
Євдокимова, Галина Йосифівна
Ключевые слова: льон
нові сорти
хімічний склад
жири
кислотне число
перекисне число
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Овсянникова Л.К. Вплив умов зберігання на зміну показників якості нових сортів льону / Л.К. Овсянникова, Л.О. Валевська, Ю.В. Грищук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр./ відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 1(27). – С. 255-268.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(27)
Краткий осмотр (реферат): Визначено основні показники хімічних властивостей насіння нових сортів льону та їх зміни під час зберігання. Установлено, що свіжозібране насіння льону надходить на підприємства в задовільному стані: має високу олійність (вміст жиру 38,4-47,0%), вологість (7,4-8,7%), що знаходиться в межах норми. Показано, що в результаті активної діяльності ліпази під час зберігання протягом 12 місяців відбувається значний гідроліз жиру. Про це свідчить збільшення кислотного числа олії порівняно з вихідними значеннями. Збільшення перекисного числа характеризує більш глибокий процес окиснення.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2809
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 27. - 2018 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
_255-268_ Л.К. Овсянникова, Л.О. Валевська, Ю.В. Грищук, Євдокимова Г.Й..pdf251,34 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.