Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2812
Название: Отримання пектину з вичавків смородини для виготовлення зефіру на основі аґрусового пюре
Авторы: Челябієва, Вікторія Миколаївна
Сиза, Ольга Іллівна
Савченко, Олеся Миколаївна
Ключевые слова: вичавки
смородина
пюре
аґрус
пектин
зефір
вітаміни
мінерали
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Челябієва В.М. Отримання пектину з вичавків смородини для виготовлення зефіру на основі аґрусового пюре / В.М. Челябієва, О.І. Сиза, О.М. Савченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр./ відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 1(27). – С. 303-317.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(27)
Краткий осмотр (реферат): Досліджено зразки пектину, отримані з вичавків смородини чорної гідролізно-екстрактним способом у розчині амонію оксалату з наступним осадженням спиртом. Установлено, що ступінь естерифікації пектину з вичавків смородини чорної становить (70±2)%, він належить до високо-естерифікованих пектинів типу А, які здатні утворювати стійкі драглі. Дослідні зразки пектину використали для виготовлення зефіру на основі аґрусового пюре. Вміст пектину в 100 г отриманого зефіру склав (1,8±0,1)%, заліза - (5,6±0,1) мг, вітаміну С - (0,05±0,01) мг, що дозволяє розглядати отриманий зефір як продукт, збагачений цінними нутрієнтами.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2812
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 27. - 2018 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
_303-317_ В.М. Челябієва, О.І. Сиза, О.М. Савченко.pdf282,44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.