Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2813
Title: Вивчення показників якості ірису з додаванням нетрадиційної рослинної сировини
Authors: Чуйко, Марина Миколаївна
Keywords: ірис
суданська троянда
якість
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Чуйко М.М. Вивчення показників якості ірису з додаванням нетрадиційної рослинної сировини / М.М. Чуйко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр./ відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 1(27). – С. 317-325.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(27)
Abstract: Проведено оцінку якості ірису з додаванням нетрадиційної рослинної сировини, а саме порошку із квіток суданської троянди. Доведено, що за органолептичними, фізико-хімічними та мікробіологічними показниками дослідний зразок ірису повністю відповідає встановленим вимогам, а за деякими показниками навіть перевершує контрольний зразок. Розроблено рецептуру нового виду ірису підвищеної біологічної цінності. Доведено доцільність використання порошку із квіток суданської троянди у виробництві ірису з метою розширення його асортименту та покращення споживних властивостей.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2813
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 27. - 2018 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
_317-325_ М.М. Чуйко.pdf227,91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.