Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2813
Название: Вивчення показників якості ірису з додаванням нетрадиційної рослинної сировини
Авторы: Чуйко, Марина Миколаївна
Ключевые слова: ірис
суданська троянда
якість
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Чуйко М.М. Вивчення показників якості ірису з додаванням нетрадиційної рослинної сировини / М.М. Чуйко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр./ відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 1(27). – С. 317-325.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(27)
Краткий осмотр (реферат): Проведено оцінку якості ірису з додаванням нетрадиційної рослинної сировини, а саме порошку із квіток суданської троянди. Доведено, що за органолептичними, фізико-хімічними та мікробіологічними показниками дослідний зразок ірису повністю відповідає встановленим вимогам, а за деякими показниками навіть перевершує контрольний зразок. Розроблено рецептуру нового виду ірису підвищеної біологічної цінності. Доведено доцільність використання порошку із квіток суданської троянди у виробництві ірису з метою розширення його асортименту та покращення споживних властивостей.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2813
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 27. - 2018 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
_317-325_ М.М. Чуйко.pdf227,91 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.