Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2814
Название: Оцінювання впливу горіхових шротів на якість здобного печива під час зберігання
Авторы: Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Новік, Ганна Вікторівна
Рогова, Алла Леонідівна
Савенко, Анна Дмитрівна
Ключевые слова: печиво
шрот
горіхи
зберігання
кислотне число
пероксидне число
міграція жиру
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Оцінювання впливу горіхових шротів на якість здобного печива під час зберігання / О.Г. Шидакова-Каменюка, Г.В. Новік, А.Л. Рогова та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр./ відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 1(27). – С. 268-280.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(27)
Краткий осмотр (реферат): Запропоновано для покращення нутрієнтного складу здобного печива використовувати горіхові шроти (кедрового та волоського горіхa) та заміняти частину маргарину на рідку рослинну олію. Внесення шротів сприяє уповільненню швидкості міграції жирів із печива під час зберігання. У жирах зразків із добавками дещо збільшується швидкість перебігу окиснювальних процесів, але за значеннями кислотного та пероксидного чисел вони відповідають вимогам нормативної документації. Здобне печиво, виготовлене з частковою заміною маргарину на рідку рослинну олію та з додаванням горіхових шротів, після закінчення нормативного терміну зберігання відповідає встановленим вимогам за органолептичними характеристиками та стійкістю до окиснення ліпідного комплексу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2814
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 27. - 2018 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
_268-280_ О.Г. Шидакова-Каменюка, Г.В. Новік, А.Л. Рогова, А.Д. Савенко.pdf247,21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.