Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2815
Название: Наукове обґрунтування рецептурного складу й удосконалення споживчих властивостей рідкого мила-скрабу
Авторы: Головко, Микола Павлович
Полупан, Валентин Вадимович
Колесник, Вікторія Валентинівна
Полупан, Ярослава Ігорівна
Сенатосенко, Альона Геннадіївна
Ключевые слова: рідке мило-скраб
рецептура
олеїнова кислота
перетинки волоського горіха
споживчі властивості
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Наукове обґрунтування рецептурного складу й удосконалення споживчих властивостей рідкого мила-скрабу / М.П. Головко, В.В. Полупан, В.В. Колесник та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр./ відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 1(27). – С. 356-364.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(27)
Краткий осмотр (реферат): Визначено сучасні тенденції виробництва парфумерно-косметичних товарів, зокрема мила. Запропоновано рецептуру та схему виробництва рідкого мила-скрабу з використанням як компонента мильної основи олеїнової кислоти та з додатковим вмістом перетинок волоського горіха, що забезпечує покращення мийних властивостей засобу в прохолодній воді та очищення шкіри від злущеного епідермісу. Установлено, що продукція має високі антисептичні та гігієнічні властивості.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2815
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 27. - 2018 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
_356-3~1.PDF212,07 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.