Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2815
Title: Наукове обґрунтування рецептурного складу й удосконалення споживчих властивостей рідкого мила-скрабу
Authors: Головко, Микола Павлович
Полупан, Валентин Вадимович
Колесник, Вікторія Валентинівна
Полупан, Ярослава Ігорівна
Сенатосенко, Альона Геннадіївна
Keywords: рідке мило-скраб
рецептура
олеїнова кислота
перетинки волоського горіха
споживчі властивості
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Наукове обґрунтування рецептурного складу й удосконалення споживчих властивостей рідкого мила-скрабу / М.П. Головко, В.В. Полупан, В.В. Колесник та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр./ відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2018. – Вип. 1(27). – С. 356-364.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(27)
Abstract: Визначено сучасні тенденції виробництва парфумерно-косметичних товарів, зокрема мила. Запропоновано рецептуру та схему виробництва рідкого мила-скрабу з використанням як компонента мильної основи олеїнової кислоти та з додатковим вмістом перетинок волоського горіха, що забезпечує покращення мийних властивостей засобу в прохолодній воді та очищення шкіри від злущеного епідермісу. Установлено, що продукція має високі антисептичні та гігієнічні властивості.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2815
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 27. - 2018 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
_356-3~1.PDF212,07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.