Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2823
Title: Використання ультразвуку в харчовій промисловості. Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 133 "Галузеве машинобудування" усіх форм навчання
Authors: Постнов, Геннадій Михайлович
Червоний, Віталій Миколайович
Keywords: машинобудування
харчова промисловість
машинобудівництво
ультразвук
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Використання ультразвуку в харчовій промисловості: опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 133 "Галузеве машинобудування" усіх форм навчання / уклад.: Г. М. Постнов, В. М. Червоний; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2018. – 111 c.
Abstract: Одним з перспективних напрямів створення нових і інтенсифікації існуючих процесів хімічних, мікробіологічних і харчових технологій є використання енергії ультразвукових коливань високої інтенсивності.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2823
Appears in Collections:Навчально-методичні видання (КУХГІ) 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2018_поз. 38.pdf1,06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.