Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2933
Title: Визначення поверхневого натягу систем "Білок-ПАР" із метою вибору ПАР у технології повітряно-горіхового напівфабрикату
Authors: Товма, Ольга Анатоліївна
Горальчук, Андрій Богданович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Keywords: яєчний білок
поверхнево-активні речовини
технологія виробництва
напівфабрикати
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Товма Л.Ф. Визначення поверхневого натягу систем "Білок-ПАР" із метою вибору ПАР у технології повітряно-горіхового напівфабрикату / Л.Ф. Товма, А.Б. Горальчук, О.О. Гринченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2013. – Вип. 2(18). – С.9-17.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(18)
Abstract: Наведено результати експериментальних досліджень поверхневого натягу яєчного білка з поверхнево-активними речовинами. Розглянуто взаємодію білків з поверхнево-активними речовинами, що забезпечують регулювання поверхневого натягу в технології виробництва повітряно- горіхового напівфабрикату. Експериментальні дані систематизовано, за результатами чого, зроблено висновки щодо раціонального використання поверхнево-активних речовин у рецептурному складі повітряно-горіхового напівфабрикату.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2933
Appears in Collections:Вип. 18. - 2013 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf1,1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.