Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2933
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТовма, Ольга Анатоліївна-
dc.contributor.authorГоральчук, Андрій Богданович-
dc.contributor.authorГринченко, Ольга Олексіївна-
dc.date.accessioned2018-09-27T10:28:39Z-
dc.date.available2018-09-27T10:28:39Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationТовма Л.Ф. Визначення поверхневого натягу систем "Білок-ПАР" із метою вибору ПАР у технології повітряно-горіхового напівфабрикату / Л.Ф. Товма, А.Б. Горальчук, О.О. Гринченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2013. – Вип. 2(18). – С.9-17.ru_RU
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2933-
dc.description.abstractНаведено результати експериментальних досліджень поверхневого натягу яєчного білка з поверхнево-активними речовинами. Розглянуто взаємодію білків з поверхнево-активними речовинами, що забезпечують регулювання поверхневого натягу в технології виробництва повітряно- горіхового напівфабрикату. Експериментальні дані систематизовано, за результатами чого, зроблено висновки щодо раціонального використання поверхнево-активних речовин у рецептурному складі повітряно-горіхового напівфабрикату.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(18)-
dc.subjectяєчний білокru_RU
dc.subjectповерхнево-активні речовиниru_RU
dc.subjectтехнологія виробництваru_RU
dc.subjectнапівфабрикатиru_RU
dc.titleВизначення поверхневого натягу систем "Білок-ПАР" із метою вибору ПАР у технології повітряно-горіхового напівфабрикатуru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 18. - 2013 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf1,1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.