Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2952
Title: Аналіз забезпечення систем харчування лікувального призначення збалансованими групами нутрієнтів
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Крутовий, Жорж Андрійович
Запаренко, Ганна Володимирівна
Фалько, О.О.
Юрченко, І.Ю.
Keywords: лікувальне харчування
профілактика харчування
нутрієнти
харчові раціони
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Аналіз забезпечення систем харчування лікувального призначення збалансованими групами нутрієнтів / О.І. Черевко, Ж.А. Крутовий, Г.В. Запаренко та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2013. – Вип. 2(18). – С.106-112
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2 (18)
Abstract: Здійснено аналіз забезпечення раніше спроектованих систем харчування (СХ) лікувальної дії трьома збалансованими групами зв’язаних між собою нутрієнтів. Визначено шляхи підвищення рівня збалансованості груп нутрієнтів у СХ нового покоління, призначених для профілактики та лікування захворювань, що виникають на тлі дефіциту кальцію.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2952
Appears in Collections:Вип. 18. - 2013 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
18.pdf254,55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.