Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2961
Title: Моделювання складу сметанного соусу
Authors: Дьяков, Олександр Григорович
Щербакова, Тетяна Віталіївна
Гапонцева, Оксана Володимирівна
Keywords: математична модель
сметана
поживні речовини
соуси
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дьяков О.Г. Моделювання складу сметанного соусу / О.Г. Дьяков, Т.В. Щербакова, О.В. Гапонцева // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2013. – Вип. 2(18). – С.196-202.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2(18)
Abstract: Наведено результати досліджень зі створення математичної моделі для вивчення впливу складових компонентів соусу на вміст поживних речовин. Дослідження проводилися шляхом математичного моделювання з використанням пакета МathCAD.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2961
Appears in Collections:Вип. 18. - 2013 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
32.pdf265,33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.