Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2965
Title: Кількісні показники збалансованості нутрієнтів на різних етапах створення систем харчування
Authors: Крутовий, Жорж Андрійович
Keywords: лікувальне харчування
розробка рецептур
нутрієнти
вироби
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Крутовий Ж. А. Кількісні показники збалансованості нутрієнтів на різних етапах створення систем харчування / Ж.А. Крутовий // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2013. – Вип. 2(18). – С.266-273.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2 (18)
Abstract: Запропоновано кількісні показники збалансованості зв’язаних між собою груп нутрієнтів на різних етапах створення систем харчування лікувально- профілактичного призначення: етапі проектування рецептур виробів, страв, раціонів одноразового споживання та добових раціонів.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2965
Appears in Collections:Вип. 18. - 2013 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
41.pdf262,37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.