Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2965
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКрутовий, Жорж Андрійович-
dc.date.accessioned2018-10-04T11:28:30Z-
dc.date.available2018-10-04T11:28:30Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКрутовий Ж. А. Кількісні показники збалансованості нутрієнтів на різних етапах створення систем харчування / Ж.А. Крутовий // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2013. – Вип. 2(18). – С.266-273.ru_RU
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2965-
dc.description.abstractЗапропоновано кількісні показники збалансованості зв’язаних між собою груп нутрієнтів на різних етапах створення систем харчування лікувально- профілактичного призначення: етапі проектування рецептур виробів, страв, раціонів одноразового споживання та добових раціонів.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 2 (18)-
dc.subjectлікувальне харчуванняru_RU
dc.subjectрозробка рецептурru_RU
dc.subjectнутрієнтиru_RU
dc.subjectвиробиru_RU
dc.titleКількісні показники збалансованості нутрієнтів на різних етапах створення систем харчуванняru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 18. - 2013 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
41.pdf262,37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.