Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2991
Title: Визначення оптимальних умов екстракції барвних речовин із кріопорошку суданської троянди
Authors: Артамонова, Майя Володимирівна
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Іванова Н.C.
Keywords: суданська троянда
оптимальні умови
кріопорошки рослинні харчові
речовини
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Артамонова М.В. Визначення оптимальних умов екстракції барвних речовин із кріопорошку суданської троянди / М.В. Артамонова, І.С. Пілюгіна, Н.С. Іванова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. У 2-х ч. Ч. 2 / відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2013. – Вип.1(17). – С.185-191.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(17)
Abstract: Визначено оптимальні умови екстракції барвних речовин із кріопорошку суданської троянди та характеристики одержаних барвників.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2991
Appears in Collections:Вип. 17. Ч.2. - 2013 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
31.pdf351,01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.