Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3025
Title: Математична модель рецептури бісквіта "Буше" із максимальним вмістом вітамінів групи В і збалансованим складом незамінних амінокислот
Authors: Крутовий, Жорж Андрійович
Запаренко, Ганна Володимирівна
Keywords: бісквіт
вітаміни
математична модель
амінокислоти
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Крутовий Ж.А. Математична модель рецептури бісквіта "Буше" із максимальним вмістом вітамінів групи В і збалансованим складом незамінних амінокислот / Ж.А. Крутовий, Г.В. Запаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. У 2-х ч. Ч. 1 / відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2013. – Вип. 1(17). – С. 294-302.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(17)
Abstract: Розроблено математичну модель вмісту інгредієнтів у рецептурі бісквіта «Буше» з максимально можливим вмістом вітамінів групи В і збалансованим складом незамінних амінокислот. Здійснено оптимізацію рецептурного складу бісквіта симплексним методом з використанням пакета MathCAD .
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3025
Appears in Collections:Вип. 17. Ч.1. - 2013 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
44.pdf393,51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.