Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3027
Title: Характеристика структурно-механічних властивостей розчинів альгінатів і рослинних сумішей для стабілізації сумісних потоків
Authors: Коротаєва, Євгенія Олександрівна
Пивоваров, Павло Петрович
Неклеса, Ольга Павлівна
Keywords: технологія переробки сільськогосподарської сировини
капсулювання
рослинні білкові продукти
альгінати
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Коротаєва Є. О.Характеристика структурно-механічних властивостей розчинів альгінатів і рослинних сумішей для стабілізації сумісних потоків / Є.О. Коротаєва, П.П. Пивоваров, О.П. Неклеса // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. У 2-х ч. Ч. 1 / відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, – 2013. – Вип. 1(17). – С.84-89.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(17)
Abstract: Наведено результати дослідження закономірностей зміни в’язкостей суміжних потоків альгінатів та рослинних сумішей з метою обґрунтування капсулювання жирів. Визначено параметри капсулювання: концентрації розчинів альгінатів натрію, температури суміжних потоків при капсулюванні.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3027
Appears in Collections:Вип. 17. Ч.1. - 2013 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
13.pdf275,36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.