Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3033
Title: Визначення міцності структури паст із дикорослої плодово-ягідної сировини
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Кіптела, Людмила Василівна
Захаренко, Віталій Олександрович
Загорулько, Олексій Євгенович
Keywords: дикоросла сировина
плодово-ягідна сировина
структура паст
пектин
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Визначення міцності структури паст із дикорослої плодово-ягідної сировини / О.І. Черевко, Л.В. Кіптела, В.О. Захаренко та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. У 2-х ч. Ч. 1 / відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2013. – Вип. 1(17). – С.116-123.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(17)
Abstract: Визначено міцність структури багатокомпонентних паст із дикорослої сировини з використанням модифікованого сорбційного методу. Показано, що добавки дикорослої плодово-ягідної сировини з високим вмістом пектину – айва, кизил, глід, обліпиха, чорниця, бузина, зізіфус – максимально структурують зразки.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3033
Appears in Collections:Вип. 17. Ч.1. - 2013 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
18.pdf280,58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.