Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3035
Title: Модельний розрахунок параметрів процесу комбінованого жарення кулінарної продукції з електроконтактним нагріванням
Authors: Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, Ірина Володимирівна
Шевченко, Андрій Олександрович
Лук'янов, В.І.
Keywords: жарення
кулінарна продукція
електроконтактне нагрівання
теплова обробка
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Модельний розрахунок параметрів процесу комбінованого жарення кулінарної продукції з електроконтактним нагріванням / В.М. Михайлов, І.В. Бабкіна, А.О. Шевченко та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. У 2-х ч. Ч. 1 / відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2013. – Вип. 1(17). – С.129-135.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(17)
Abstract: Подано результати моделювання процесу комбінованого жарення кулінарної продукції з використанням електроконтактного нагрівання. Доведено можливість інтенсифікації теплової обробки в умовах одночасного електроконтактного та двобічного нагрівання
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3035
Appears in Collections:Вип. 17. Ч.1. - 2013 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20.pdf308,09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.