Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3036
Title: Аналіз процесів концентрування та очищення пектинових екстрактів
Authors: Дейниченко, Григорій Вікторович
Мазняк, Захар Олександрович
Гузенко, Василь Володимирович
Keywords: концентрування
пектинові екстракти
очищення
характеристика
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дейниченко Г.В. Аналіз процесів концентрування та очищення пектинових екстрактів / Г.В. Дейниченко, З.О. Мазняк, В.В. Гузенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. У 2-х ч. Ч. 1 / відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2013. – Вип. 1(17). – С.135-141.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(17)
Abstract: Розглядається стисла характеристика різних способів проведення процесів концентрування та очистки пектинових екстрактів, описуються їх позитивні та негативні сторони та надається порівняльна характеристика цих способів.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3036
Appears in Collections:Вип. 17. Ч.1. - 2013 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
21.pdf245,79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.