Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3039
Title: Застосування модифікованих антиадгезійних композицій у харчовій промисловості
Authors: Потапов, Володимир Олексійович
Петренко, Олена Володимирівна
Шевченко, С.О.
Манжай, В.В.
Keywords: харчова промисловість
антиадгезійні композиції
температурний інтервал
покриття
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Застосування модифікованих антиадгезійних композицій у харчовій промисловості / В.О. Потапов, О.В. Петренко, С.О. Шевченко та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. У 2-х ч. Ч. 1 / відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2013. – Вип. 1(17). – С.154-159.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(17)
Abstract: Розглянуто перспективний метод модифікування антиадгезійних композицій для харчової промисловості шляхом введення вуглецевих наноструктур, який дозволяє покращати фізико-механічні показники покриття, розширенню температурного інтервалу експлуатації покриття.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3039
Appears in Collections:Вип. 17. Ч.1. - 2013 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
24.pdf248,97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.