Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3040
Title: Дослідження параметрів комбінованого процесу очищення цибулі ріпчастої
Authors: Терешкін, Олег Георгійович
Горєлков, Дмитро Вікторович
Дмитревський, Дмитро В'ячеславович
Keywords: термічна обробка
цибуля ріпчаста
очищення
параметри
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Терешкін О.Г. Дослідження параметрів комбінованого процесу очищення цибулі ріпчастої / О.Г. Терешкін, Д.В. Горєлков, Д.В. Дмитревський // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. У 2-х ч. Ч. 1 / відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2013. – Вип. 1(17). – С.159-165.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(17)
Abstract: Розглянуто процес комбінованого очищення цибулі ріпчастої, подано експериментальну установку для дослідження процесу очищення цибулі, наведено експериментальні дані впливу попередньої термічної обробки на поверхневий шар цибулі ріпчастої.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3040
Appears in Collections:Вип. 17. Ч.1. - 2013 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
25.pdf282,86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.