Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3053
Title: Борошняні вироби, збагачені органічним селеном, як елементи систем харчування
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Крутовий, Жорж Андрійович
Михайлов, Валерій Михайлович
Запаренко, Ганна Володимирівна
Keywords: борошняні вироби
лікувально-профілактичне харчування
селен Se
харчова цінність
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Борошняні вироби, збагачені органічним селеном, як елементи систем харчування / О.І. Черевко, Ж.А. Крутовий, В.М. Михайлов та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. У 2-х ч. Ч. 1 / відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2013. – Вип. 1(17). – С. 203-213.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(17)
Abstract: Спроектовано низку нових рецептур борошняних виробів із максимально можливим вмістом органічного селену та заданими показниками харчової цінності. Розглянуто перспективи використання розроблених виробів у системах харчування лікувально-профілактичного призначення.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3053
Appears in Collections:Вип. 17. Ч.1. - 2013 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
32.pdf301,92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.