Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3059
Title: Про системний підхід до розробки раціонів харчування
Authors: Крутовий, Жорж Андрійович
Касілова, Людмила Олексіївна
Приказчикова, Ю.Ю.
Запаренко, Ганна Володимирівна
Борисова, Аліна Олексіївна
Keywords: харчові раціони
класифікація
проектування
системний аналіз
комп’ютерні технології
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Про системний підхід до розробки раціонів харчування / Ж.А. Крутовий, Л.О. Касілова, Ю.Ю. Приказчикова та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. У 2-х ч. Ч. 1 / відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2013. – Вип. 1(17). – С. 246-252.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(17)
Abstract: Виходячи з принципів системного аналізу, розроблено класифікацію існуючих раціонів харчування за різними ознаками. Сформульовано та обґрунтовано основні етапи алгоритму проектування раціонів харчування; алгоритму, що базується на створенні кількох математичних моделей різного рівня системності та використанні комп’ютерних технологій.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3059
Appears in Collections:Вип. 17. Ч.1. - 2013 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
38.pdf247,97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.