Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3061
Title: Дослідження процесу комплексоутворення білків і карагінанів та вплив на нього кількісного та якісного іонного складу
Authors: Горальчук, Андрій Богданович
Трощій, Тетяна Володимирівна
Пивоваров, Павло Петрович
Keywords: білкові продукти
карагінани
казеїн
кальцію хлорид
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Горальчук А. Б. Дослідження процесу комплексоутворення білків і карагінанів та вплив на нього кількісного та якісного іонного складу / А.Б. Горальчук, Т.В. Трощий, П.П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2012. – Вип. 1(15). – С. 10-18.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(15)
Abstract: Досліджено взаємодію йота-карагінану з хлоридом натрію та хлоридом кальцію і визначено вплив молока та казеїну на його перетворення в процесі гелеутворення методом інфрачервоної спектроскопії.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3061
Appears in Collections:Вип. 15. - 2012 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf985,53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.