Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3074
Title: Дослідження спорідненості поверхні фаз для обгрунтування складу харчових гетерогенних систем
Authors: Котляр, Олег Володимирович
Клапцов, Є.О.
Горальчук, Андрій Богданович
Keywords: гетерогенна структура
емульгатори
поверхнево-активні речовини
розчини
харчова продукція
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Котляр О.В. Дослідження спорідненості поверхні фаз для обгрунтування складу харчових гетерогенних систем / О.В. Котляр, Є.О. Клапцов, А.Б. Горальчук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2012. – Вип. 1(15). – С. 67-73.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(15)
Abstract: Наведено результати експериментальних досліджень кутів змочування розчинами ПАР різних видів поверхонь. Розглянуто значення крайових кутів змочування розчинами емульгаторів поверхонь із різною полярністю. Експериментальні дані систематизовано, за їх результатами зроблено висновки з раціонального використання поверхнево-активних речовин у рецептурному складі сухих оздоблювальних напівфабрикатів для модифікованої поверхні фаз із метою одержання гетерогенних систем.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3074
Appears in Collections:Вип. 15. - 2012 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
12.pdf193,89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.