Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3075
Title: Функціонально-технологічні властивості ізольованих препаратів целюлози в м'ясних фаршевих системах
Authors: Камсуліна, Наталія Валеріївна
Скуріхіна, Людмила Андрониківна
Городажев, Денис Андрійович
Keywords: м'ясні фарші
целлюлоза
функціонально-технологічні властивості
функціональне м'ясо
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Камсуліна Н.В. Функціонально-технологічні властивості ізольованих препаратів целюлози в м'ясних фаршевих системах / Н.В. Камсуліна, Л.А. Скуріхіна, Д.А. Городажев // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.– Харків: ХДУХТ, 2012. – Вип. 1(15). – С. 73-80.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(15)
Abstract: Розглянуто питання практичного використання функціональних препаратів, що отримані з ізольованих препаратів целюлози з різної рослинної сировини, у технологіях виробництва м’ясних фаршевих виробів. Визначено основні технологічні властивості отриманих систем.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/3075
Appears in Collections:Вип. 15. - 2012 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
13.pdf178,76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.